lauantai 17. elokuuta 2013

Mukaan muuttolaatikkoleikkimään!

Olen saanut leikkikavereita! Karsimisprojektini ja blogini tuli puheeksi ystävän kanssa illanvietossa, ja hän innostui karsimaan myös "muuttolaatikkokaupalla" omaisuuttaan. Ystäväni pitää inspiroivaa Huippuhomma-blogia, jossa on esitellyt erityisesti upeita kädentaitojensa tuotoksia, ja nyt siis raportoi myös oman muuttolaatikkoleikkinsä etenemisestä. Huippuhomma-blogilla on melko laaja lukijakunta, joten sitä kautta Muuttolaatikkoleikkiinkin on blogitilastojen mukaan käynyt tutustumassa hurja määrä uusia lukijoita - tervetuloa kaikki!

On ollut kiva huomata, että laajempaa huomiota saatuaan muuttolaatikkoleikki tuntuu inspiroivan monia. Jo aiemmin keskustellessani projektistani ystävien ja tuttavien kanssa, on moni tuntunut saavan kauan kaivattuja voimia kaappiensa sisällön karsimiseen. Huippuhommaan tulleiden kommenttien perusteella vaikuttaa siltä, että yhä useampi on harkinnut lähtevänsä mukaan muuttolaatikkoleikkiin oman muuttolaatikkonsa kera. Muuttolaatikko mittayksikkönä varsinkin tuntuu herättäneen ihastusta.

Olen itse varsin laiska kommentoimaan blogeissa (mukaan lukien omani). Minusta olisi silti hauskaa saada tietää leikkikavereistani, joten olisi kiva jos leikkiin mukaan lähteneet jättäisivät jonkun kommentin tännekin. Ehkä minä vuorostani saan muiden innostuksesta uusia voimia tarttua taas tarmokkaammin siihen 29. muuttolaatikolliseeni, joka pitäisi saada täyteen.


4 kommenttia:

  1. Hihii! Viidettä laatikkoa viedään :)

    VastaaPoista
  2. Wau - olet pistänyt tuulemaan! Sulla on sellainen vauhti päällä, että mikähän saldo on jo iltaan mennessä...?

    VastaaPoista
  3. Muruskuu on mukana leikissä: muruskuu.blogspot.fi
    Kiitos Saara ideasta, tämähän on hauskaa ja koukuttavaa!! :)

    VastaaPoista
  4. Melkoinen Siivouspäivä Muruskuussa - You go girl!

    VastaaPoista