maanantai 6. tammikuuta 2014

Lastenvaatteita (muuttolaatikko #31)

Otsikko kertoo jo oikeastaan kaiken. Eli taas on lähdössä kiertoon lasti pieneksi tai muuten tarpeettomiksi käyneitä lastenvaatteita sekä vauvakoon tyyny ja peitto ja lakanoita.

Välillä noiden lasten kamppeiden laskeminen muuttolaatikkoleikissä tuntuu vähän fuskaukselta, kun pieneksi jääneitä on aika loogista pistää pois. Mutta ei sekään toisaalta mikään itsestään selvyys ole: kyllä niillä on sen verran paljon tunnearvoa, että en ole vauvakoon vaatteita saanut laitettua pois tarpeeksi vieläkään, ja noista petivaatteistakin kyllä mietin, että olisiko pitänyt säästää ne vierasvarana pienille yövieraille. Päätin onneksi kuitenkin toisin, ja vuoden 2014 ensimmäinen ja projektin 31. muuttolaatikollinen on täynnä. Check.

2 kommenttia:

  1. Luin tossa yks päivä sun blogis läpi yhdeltä istumalta ja voi kuinka ihana tälläinen muuttolaatikkoleikki onkaan! :) Tekisi ihan mieli itsekin ottaa jokin laatikko esille ja alkaa kerätä kamaa täyteen, vaikka asunkin yksin ja paljon on jo tullut poisteltua. Mutta kyllä sitä varmaan muutaman muuttolaatikon saa täyteen tarpeetonta roinaa. Sormet syyhyävät jo!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan muuttolaatikkoleikkimään Sammy! Toivotaan että ehdin itsekin harrastaa sekä muuttolaatikkoleikkiä että bloggaamista taas vähän aktiivisemmin.

    VastaaPoista