lauantai 6. joulukuuta 2014

Roskaa (muuttolaatikko #39)

Vaikka paljosta on jo muuttolaatikkoleikin kuluessa luovuttu, niin välillä saa kyllä itsensä kiinni mitä absurdeimpien asioiden säästämisestä, vaikka paljon tärkeämpiäkin luopumispäätksiä on jo takana. Yksi tällainen jo jonkin aikaa hauduteltu karsimiskierros kohdistui mm. häälahjaksi saatujen aterimien säilytyslaatikoihin. Näitä aterimia on siis säilytetty kyllä käyttökertojen välissä näissä alkuperäispakkauksissaan, jotka olivat kyllä ihan tyylikkäät ja käytännöllisetkin muilta osin, paitsi että veivät tilaa ihan tolkuttomasti. Vaan eivät enää, koska päätyivät jo viikkoja sitten roskiin.

Aterimet itsessään mahtuvat nipussa varsin pieneen tilaan. Joku voi tietenkin ihmetellä, miksen kipannut näitä aterimiakin kiertoon muuttolaatikon kautta, jos ne enimmät ajat ovat pakkauksissaan muutenkin pölyttyneet. Näistä aterimista en kuitenkaan halua luopua, koska kyse on käyttöesineistä, joilla on mitä suurin tunnearvo monessakin mielessä.

Aterimien pakkaukset saivat muuttolaatikkoon seurakseen täysin uuden mutta meille ylimääräiseksi jääneen jääkaapin tulvakaukalon. Tulvakaukalo päätyi kuitenkin jäteastian sijasta kierrätyskeskukseen. Kolmaskymmenesyhdeksäs muuttolaatikollinen on täynnä. Check.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti