sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kirppuja Torille (muuttolaatikot #34 - #38)

Verkkainen tahti bloggailussani vaan näyttää jatkuvan. Lupailuista huolimatta tekstiä ei vaan tunnu irtoavan. Suurin syy siihen on kyllä jo pitkään jatkunut kuormittava elämäntilanne; edelleen hiukan kesken oleva remontti ja uuteen arkeen sopeutuminen normaalin jokapäiväisen selviytymisen päälle vaativat veronsa ja tyrehdyttävät kaikenlaiset luomishalut.

Mutta karsiminen sentään edistyy - hitaasti tosin, mutta varmasti kuitenkin. Sopivan lisäpaineen on antanut jälleen kerran kirpputoripöydän vuokraaminen: kun pöytä on varattu ja maksettu, on helpompi perustella itselleen, miksi juuri tämäkin ilta kannattaisi käyttää karsimiseen vaikkapa romaanin lukemisen sijasta. Pääosa helmi- ja maaliskuun karsintakierroksen tuloksesta raportoidaankin tällä kertaa yhdessä nipussa, ja lukijoiden aiemmin esittämien toiveiden johdosta valokuvien kera. (Kuvat ovat aika ankeita - pahoittelut.)
 

 


 
# 34 - Jumppa-alusta, julisteita, 4 kpl sivuverhoja, matkasyöttötuoli, vanha akkuporakone, Alias-peli, irtopohjavuoka, vahakangas, taulunkehys, golfmailan suojus ja poppanaliina muodostivat ensimmäisen laatikon sisällön tässä sarjassa.

 


# 35 - Lasten vaatteita jälleen kerran: tällä kertaa tyhjensin äitiyspakkauslaatikkoon muistoiksi säilömäni nutut melkein kokonaisuudessaan kirpputorilaatikkoon. Pari vaatekertaa jätin vielä kummallekin lapselle ihmeteltäväksi, mutta voi olla että näihinkin vielä palataan jollakin karsimiskierroksella. Myös äitiyspakkauslaatikossa ollut patja sai lähtöpassit.




 
# 36 - Keittiövälineitä lähti yli puoli laatikollista: lähinnä tupla- tai triplakappaleita erinäisistä ottimista, työvälineistä, sirottimista ja säilytysrasioista sekä muovikulhoja, joita ilmankin uskomme selviämämme. Joukkoon mahtui myös arabian suuri kulho ja uunivuoka, joista luopuminen hiukan kaihersi, mutta vastaavaan tarkoitukseen sopivia astioita jäi kaappiin edelleen riittävä määrä. 
 
 

 
# 37 - Sekalainen kokoelma kirjoja täytti yli puolet laatikosta: mukaan mahtui niin sanakirjoja, pokkareita kuin elämänviisauden ja huumorin opuksiakin. Lisäksi laatikkoon mahtuivat vielä opiskeluaikaiset viinilasit, pussi ompeluja varten säilytettyä täytevanua sekä kameran monopodi-jalusta.
 
 

 
# 38 - Tähän laatikkoon päätyi ylimääräisiä puuhengareita 12 kpl, 6 kpl kankaisia pöytätabletteja, kasa vauvakirjoja, WLAN-tukiasema, kameralaukku, palapelikirja ja muutama muu lelu, pusero, toppi, mekko sekä sekalainen valikoima asusteita.
 
Kolmaskymmenesneljäs, -viides, -kuudes, -seitsemäs ja -kahdeksas muuttolaatikollinen ovat siis täynnä. Check. Check. Check. Check. Check. Sainpa sentään maaliskuullekin yhden postauksen puristettua.

 

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kristiina! Onnistuin vahingossa jotenkin poistamaan kommenttisi, jossa kyselit blogin jatkosta. Anteeksi töppäilyni, ja kiitos kysymyksestäsi! Kyllä tarkoitus on ollut jatkaa vielä blogia, pitkäksi venähtänyt tauko ei ollut ylipäänsä mitenkään suunniteltu. Ehkäpä viimein on aika katkaista tämä hiljaisuus...

      Poista