perjantai 6. helmikuuta 2015

Päivitystä (muuttolaatikot #45 ja #46)

Valokuvia selailemalla huomasin sattumalta, että minultahan jäänyt vuoden 2015 ensimmäiset muuttolaatikolliset kokonaan raportoimatta. Aika sekalaista tavaraa niiden mukana lähti, pintapuolinen katsaus asiaan kuvin ja kuvatekstein.



 
 # 45 - Tämän laatikon sisältö oli pääasiassa joulukoristeita. Halusin vain yksinkertaisesti vähentää niiden määrää, kun niitä kumminkin käytetään vain muutaman viikon ajan vuodessa. Kirpparille lähtevät yksi valosarja, ledikynttilät, liiat tonttulakit yms. muu käyttökelpoinen tavara. Joitakin, pääasiassa itsetehtyjä tai muuten epämääräisiä juttuja piti heittää myös roskiin, kun niille oli vaikea kuvitella erityistä kierrätysarvoa. Päätyi laatikkoon vielä jotain muutakin, mutten enää pysty palauttamaan mieleeni, että mitä...

 

 
# 46 - Lastenvaatteita, aikuisten vaatteita, suuri kenkälusikka, kattila jne. - kaikki menossa kiertoon kirpparin kautta. Kuvassa näkyvät tietokoneen kaiuttimet löysivät jo uuden omistajan fb:n paikallisen kirppariryhmän kautta. Päätimme pärjätä tästä lähin yhdellä pienellä siirrettävällä kaiuttimella, joka toimii kätevästi myös läppärien ja mobiililaitteiden kanssa.
 

Lyhyestä virsi kaunis tällä kertaa. Mutta suunnitelma on palata tänne piakkoin yhden toisen blogipostauksen merkeissä. Muuttolaatikkoleikki toivottaa lukijoilleen hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti