perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kirppuja Torille - osa V (muuttolaatikko #21)

21muuttolaatikkoa.blogspot.fi. Se meinasi alunperin tulla tämän blogin nimeksi. En tiedä mitä kohtalonomaista luvussa 21 on, kun se kummitteli mielessäni pyöritellessäni orastavaa ajatusta tämän blogin perustamisesta. Kyseiseen nimiehdotukseen liittyi kuitenkin kaksi perustavanlaatuista ongelmaa. Ensimmäinen ongelma tietenkin oli pelko siitä, että en millään olisi raskinut luopua niin monesta laatikollisesta tavaraa. Ja toinen ongelma luonnollisesti liittyi blogin nimen ja sisällön väliseen ristiriitaan siinä tapauksessa, että onnistuisin ylittämään blogin nimen mukaisen tavoitteen. Tätä historiikkia vasten voinkin iloita jonkinmoisen tavoitteen toteutumisesta, ja vielä enemmän siitä, että jatkoa todella seuraa yhä. Kahdeskymmenesensimmäinen muuttolaatikollinen on siis täynnä. Check.

Tämän juhlallisen laatikon sisältö sen sijaan on mitä mielenkiinnottomin sekamelska. Mainitsemisen arvoisia lienevät lähinnä 6 kpl kartio-laseja, jotka menivät kaupaksi kirpputorilla 2 euron kappalehintaan alta aikayksikön. Merkittävää tästä tekee lähinnä paradigman muutos, joka on tapahtunut pääni sisällä muuttolaatikkoleikin aikana - aikaisemmin ei olisi tullut mieleenkään luopua Iittalan kartio-laseista missään olosuhteissa, mutta uusi minäni päätti että jäljelle jäävät 11 kpl riittävät mainiosti. Lisäksi suloiset Eccon ensikegät pääsivät käyttöön ystävien pienellä tytöllä, ja muutama muukin tavara sai uuden virikkeellisemmän elämän uuden omistajan huomassa, kierrettyään ensin kirpputoripöydän kautta. Iso osa laatikon sisällöstä päätyi kuitenkin valitettavasti jälleen kerran jäteastaan.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Lähitulevaisuudessa luvassa toinen näkökulma maalliseen omaisuuteemme, eli luvassa katsaus siihen paljonko sitä vielä on jäljellä - perheemme pakkaa nimittäin parhaillaan koko omaisuuttaan laatikoihin lähestyvän muuton johdosta. Hieman kauhistuttaa, missä luvussa mennään siinä vaiheessa kun muuttoauto peruuttaa pihalle ensi viikolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti