tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kirppuja Torille IV (muuttolaatikko #20)

Kahdeskymmenes muuttolaatikollinen täyttyi jo toista viikkoa sitten, mutta en ole aikaisemmin ehtinyt raportoimaan asiasta tänne. Check. Sinne päätyi jälleen kerran sekalainen kokoelma lähinnä kirpputoripöydälle päätyvää tavaraa, kuten johtoja, kaapeleita, kaksi webbikameraa, pannunalunen, ruokalappuja sekä ylimääräinen sammutuspeitto. Yhdet hokkarit ja kaunoluistimet laitoin Karjala-keräykseen, josta mainitsin edellisessä kirjoituksessani. Lisäksi jäteastia nielaisi pari pussillista kapalevyä, matkapuhelinten pakkauslaatikoita, jämäkartonkia, pahvia ja vanhoja askartelualustoja.

Kirpputoripöytä on nyt telakalla jonkin aikaa, koska en enää keksinyt sinne tarvittavaan tahtiin myytävää. Yhteensä viisi viikkoa sitä kuitenkin vuokrasin tällä kertaa, ja melkoinen määrä meille tarpeetonta tavaraa löysi uuden kodin sitä kautta. Hyvän mielen lisäksi vaivanpalkaksi sai muutaman euronkin. 

Kahdennenkymmenennen muuttolaatikollisen äärellä voin onnitella itseäni vaikka kukkasin. Saavutus on omalla mittapuullani varsin kunnioitettava, ja tulokset alkavat viimein näkyä kunnolla kodissammekin. Mutta tavoitteet on syytä pitää korkealla, joten leikki ei suinkaan ole loppunut, vaikka vauhti onkin vähän hidastunut. Karsimismotivaatiota kohottaa tässä vaiheessa varsinkin edessä häämöttävä muutto - tästä näkökulmasta onkin erittäin tyydyttävää todeta, että kannettavaa tulee olemaan ainakin se kaksikymmentä muuttolaatikkoa vähemmän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti