maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kylpyhuoneen kaapeista (muuttolaatikko #13)

Siivosin kylpyhuoneen sekä vessan kaapit ja laatikot - tämä on ollut suunnitelmissani varmaan ainakin vuoden. Roskiin menevää sälää (enimmäkseen kaikenlaisia pakkauksia) ja vanhentuneita lääkkeitä tuli yli puoli laatikollista. Siihen päälle vielä muutama sekalainen tavara, ja kolmastoista muuttolaatikollinen tuli täyteen. Check. 

Lääkkeet toimitin apteekkiin, roskat joutavat tietenkin roskiin, ja sekalaiset tavarat jäävät odottamaan kirpputoria.

3 kommenttia:

 1. Hurja läjä sulla jo laatikoita. Mielenkiinnolla jään seuraamaan jatkoa...

  VastaaPoista
 2. Vaikea uskoa, että jollakin todellakin on muuttolaatikollisen verran turhaa sälää kylppärin ja vessan kaapeissa. :-o Meillä (4 henkinen perhe) vastaavista huoneista varmaan saisi yhden muuttolaatikon täyteen, jos kaikki käytössäkin olevat kamat sinne pakkasi (lukuunottamatta vessapaperirullia :-D) Mutta hienoa, että siellä karsiminen edistyy.

  Jostain syystä ainakin mua kiinnostaisi tarkemmat kuvaukset tavaroista, mitä sieltä lähtee. Tai valokuvat. Niistä voisi saada itsellekin intoa, että 'eihän tuota ja tuota todellakaan tarvitse'.

  VastaaPoista
 3. Niinpä. Karsimisen jälkeen jäljelle jääneet (eli käytössä olevat) tavarat kylpyhuoneesta ja vessasta taisivat hyvinkin mahtua yhteen muuttolaatikkoon (mikä tuli siis todistettua nelihenkisen perheemme muutettua heinäkuussa). Tästä pääsen jälleen lempijohtopäätökseeni: mitä enemmän säilytystilaa, sitä enemmän tarpeetonta tavaraa. Nykyisen kodin kylpyhuone onkin sitten niin pieni, että mitään tarpeetonta sinne ei mahdukaan. Hyvä niin.

  Ja painan toiveesi mieleeni. Olen jotenkin ajatellut, ettei ketään kiinnosta katsella kuvia lähtevän tavaran virrasta. Mutta jos se antaa ideoita muillekin karsimishaluisille, niin ehkä koitan reipastua valokuvauksen ja yksityiskohtaisempien kuvaustenkin suhteen.

  VastaaPoista