tiistai 2. huhtikuuta 2013

Vaatteita - osa I (muuttolaatikko #9)

Yhdeksäs muuttolaatikollinen on täynnä. Check. Käärin hihat ja kävin käsiksi vaatevarastooni. Aloitin vaatehuoneen "urheiluhyllystä", jonka tiesin sisältävän paljon ylimääräistä kampetta. En nimittäin valitettavasti ole niin urheilullinen, että tarvitsisin niitä kaikkia. Lähdön saivat nostalgiset erävaatteet partioajoilta, vanha sadeasu sekä sekalainen määrä kuluneita kerrastoja. Hyllylle palautui noin 35 % alkuperäisestä sisällöstä.

Seuraavaksi käsittelyyn joutui vaatekaappi. Kotivaateosastossa suoritin karsintaa melko rankalla kädellä. Lisäksi poistoon päätyi muutama vyö, puolihame ja paita. Urakka jäi pahasti kesken, ja jatkoa tulee seuraamaan ainakin osan II muodossa jossain vaiheessa. Yksi muuttolaatikollinen näistäkin kuitenkin täyttyi, joten tulosta syntyi.

Erityisen iloinen asia on se, että jätin vain pienen nyssäkän valikoituja vaatteita odottamaan kirpputoria. Loput aion heittää huomenna töiden jälkeen kierrätykseen, ja pussillinen kuluneimpia kerrastoja päätyy aamulla energiajätteeseen. Täytyy nyt alkaa panostaa tehokkaammin tähän tavaroiden kuskaamiseen ulos kodistamme, jotta blogi säilyttää uskottavuutensa - mieheni oli nimittäin mennyt tänään paljastamaan eräälle ystävällemme, että tähän astisten kahdeksan muuttolaatikon sisältö ei ole suinkaan kadonnut kodistamme kokonaan. Mutta pysy kuulolla edelleen Elina, kyllä ne kamat vielä lähtee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti