torstai 14. maaliskuuta 2013

Puhtaat valkeat lakanat (muuttolaatikko #3)

Ja työmaa jatkuu. Tänään kävin käsiksi liinavaatekaappiin, jota olen katsellut sillä silmällä jo aiemminkin. Tämä oli sikäli kurja homma, että laatikkoon joutui täysin käyttökelpoista ja siistiä tavaraa, jopa pieni määrä täysin käyttämätöntä. Mutta liika on liikaa. Vai tarvitseeko joku 34 keittiöpyyhettä? 18 sai lähteä tässä vaiheessa, ja voi olla että lisää karsintaa suoritetaan vielä myöhemmin. Täytyy ensin kuitenkin testata, mitkä jäljelle jääneistä ovat parhaita käytössä. Ja noista keittiöpyyhkeistä ei yhtäkään ole muistaakseni ostettu itse, vaan kaikki on saatu. 

Keittiöpyyhkeiden kaveriksi päätyi myös muutamia pussilakanoita, aluslakanoita, tyynyliinoja, kylpypyyhkeitä ja pöytäliinoja. Päällimmäiseksi heitin pikku pussin kirpparia odottavia vaatteita, ja kas - kolmas muuttolaatikollinen tavaraa on täynnä. Check. Täytyy vain toivoa, että nämä päätyisivät jollekin tarvitsevalle, koska liinavaatteissa sinänsä ei ole vikaa, emme vain tarvitse niitä tällaista määrää. Ja kyllä niitä vielä jäikin...

Täytyy tässä vaiheessa luopumisprojektia jo todeta, että muuttolaatikon valitseminen mittayksiköksi vaikuttaa aika onnistuneelta ratkaisulta. Se on oikeasti kooltaan aika suuri, joten sen kokoisen tavaramäärän poistumisella on jo jotain merkitystä. Ja koska tässä muuttolaatikkoleikissä lasketaan täyttyneitä laatikollisia, niin tsempaan itseni luopumaan aikomaani enemmästä tavarasta, koska haluan saada laatikon täyteen heti. Leikkikalut on siis valittu oikein, joten ei kun jatkamaan leikkiä!


Laatikollinen liinavaatteita - ja tällä kertaa kuvassa se ihan oikean kokoinen iso muuttolaatikko. Koetan keksiä tänne blogiin välillä vähän innostavampiakin kuvia jatkossa.

2 kommenttia:

  1. Vapauttavaa huomata, etten ole sittenkään ainoa keittiöpyyhkeiden saartamaksi joutunut. Kahden ja puolen vuoden ulkomailla oleskelun jälkeen varastosta löytyi yli 40 keittiöpyyhettä. Niitä oli kyllä käytetty astioiden suojaamiseen muuttolaatikoissa. Kolme olin itse ostanut, muut saatu. Puolet on karsittu pois, mutta säästöön jäivät mummolta perityt pellavaiset, jotka ovat maailman parhaita, ne kolme itse ostettua, ja sitten ne yhdet kauniit rohdinpellavaiset ja sitten ne jouluiset ja sitten.... ehkä tuostakin olisi varaa karsia. Ihanan inspiroiva blogi! Taidan kohta kääriä hihat ja täytellä tyhjiä muuttolaatikoita poisjoutavilla tavaroilla. Kuinka monta kukkaruukkua tarvitsisinkaan....

    VastaaPoista
  2. Täällä on mielessä jo kierros nro II liinavaatekaapille, mutta en ole vielä ryhtynyt ajatuksista tekoihin. Ja kiva kuulla, jos blogi inspiroi - tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan vastakin!

    VastaaPoista